lördag 2 maj 2009

Sköna maj, Välkommen!

Så där ja, ny månad innebär nytt här på bloggen! Det du säkert först lägger märke till är att jag lagt in en musikspelare med en blandning av min favorit musik. Jag har försökt välja såna låtar som inte ska störa så mycket i läsandet. Men känner du att det ändå är lite irriterande, kan du stänga av musikspelaren medan du läser. Du hittar den nästan längst ner på sidan. Det går också att själv välja vilka låtar du vill höra, eller kanske hittar du en favorit som du vill höra om och om igen. Hoppa då bara framåt eller bakåt med hjälp av pilarna som finns i spelaren. Som vanligt har jag lagt in nya bilder, bl.a. från Holland som bär en del av mitt hjärta och Skottland som jag väldigt gärna skulle vilja besöka eftersom det verkar vara en så mäktig natur där.

Jag har också lagt upp fler blogglistor och delat in dem efter vilka jag läser, andra EDS bloggar jag hittat och inredningsbloggar. Några av länkarna i min länklista har jag bytt ut och några får hänga med som standard. Självklart har jag också ändrat i månadens bok-& musik tips och veckans dikt samt att jag flyttat mitt eget bildspel längst ner på sidan. Kalendern och gästboken hittar du ungefär i mitten och så klart blir jag jätteglad om du lämnar ditt fotspår i gästboken. Fotot högst upp på sidan visar fyren längst ut på Cape Horn i Sydafrika.
Under april hade jag 401 besökare, vilket i snitt blir 13,5 besökare per dag! Tack snälla ni som besökte mig, det gör mig så himla glad! Och jag hoppas att ni fortsätter att titta in till mig! *ler*

Hoppas ni alla haft en riktigt skön Valborg och 1:a maj, för det har vi! Här var det ett fantastiskt väder igår, åtminstone +20 grader i solen och vi fick verkligen en försmak av sommaren! Senaste gången, vi minns att det varit lika varmt en 1:a maj var 1984. På ett foto från då, står en av kompisarna i bikini i snödrivan med en snöboll i handen. Helt makalöst! Något som också är makalöst är att det för tolv dagar sedan såg ut så här från vårt köksfönster:
Och idag den 2 maj ser det ut så här, all snö är putsväck och vi kan snart kratta:Man blir lika förvånad varje gång. Att det går med en sådan himla fart när det väl sätter igång! På återhörande!/Carro

1 kommentar:

  1. Hej kära gumma, jag läser din blogg varje gång jag behöver kraft att gå vidare och du är som jag alltid sagt, HELT OTROLIG!!!
    Massor av kramar Yrsa

    SvaraRadera