lördag 13 juni 2009

Fiskeflötet Carro...

Fortfarande stukad, men jag överlever. Människan är en fantastisk skapelse och redan idag känner jag att det är en ny dag! *ler* Visst kan man undra hur mycket en människa ska behöva tåla och tvingas gå igenom och de senaste dagarnas händelser känns helt ofattbara. Men jag känner faktiskt att redan håller på att flyta upp till ytan igen! Det är en ohygglig tur att jag är luttrad och varit med förr och som jag alltid brukar säga i alla lägen: "Det som inte döda, det härdar!" Och vem vet, kanske var det någon mening med det här också. Och kanske, kanske kommer det något bättre och positivt ut ur detta! *ler*

Men visst behöver jag få slicka mina sår i ett par dagar. Sedan ska jag börja ruva på en hämd, spotta i nävarna och ta nya tag! Det stämmer nog kanske det som en kollega sagt: "Du är en krigare, Carro!"

Jag kommer att komma tillbaka och berätta alla dagars händelser, har redan börjat, men det blir inte idag. För nu är M och jag barnfria och som plåster på såren, ska vi gå ut och äta en riktigt fin och god tre rätters middag på en restaurang här i stan. Istället för den fem rätters som vi egentligen skulle ha ätit nu ikväll på den där herrgården jag hade bokat rum på. Kram till er alla och jag är så glad för att ni finns här, läser det jag skriver och ger mig ett enormt stöd och support!/Carro, fiskeflötet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar