tisdag 8 september 2009

Ett litet smile...

Den senaste veckan har jag varit så hiskeligt trött igen men den här gången tror jag det beror på att jag håller på att ställa in kroppen på Arcoxia där en av biverkningarna är just trötthet. Jag får inte mycket gjort och vilar mycket på dagarna. Trots det sover jag ändå som en stock hela natten, dock med hjälp av en sömntablett och en stund på spikmattan förstås. Huvudet känns som tomt och urblåst och därför har jag lite dåligt med inspiration att skriva just nu. I väntan på att tankarna ska klarna och inspirationen återvända bjuder jag på ett gott skratt istället. Passa på att förläng livet med en massa år med dessa filmer!

Den första hittade jag här på bloggen Barcelona - Stockholm, som förövrigt var den som vann Årets Blok 2008.

Andrew och Melissa ska gifta sig och när det är dags för blivande makens äktenskapslöften råkar han säga “waffle-y” istället för “lawfully”. Andrew skämtar vidare med att säga “pancake-y”. Bruden kan inte sluta skratta.

Och den andra hittade jag hos barnboksförfattaren Sören Olsson som är den som tillsammans med Anders Jakobsson skriver böckerna om Sune och Bert.

Ha det så kul!/Carro

3 kommentarer:

 1. Det första inslaget får mig osökt att tänka på andra länkar till Youtube jag fått tips om. Sök på "wedding dance" där finns flera kuliga filmsnuttar.

  Tremänningen

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag undrar vad det e för en tablett du har börjat äta. Själv äter jag Tramadol+Lyrica+Citodon, ändå e jag inte smärtfri på något sätt. Precis som inte medicin biter på mig. Därför e det intressant å höra vad andra äter.
  Kram från ett soligt småland

  SvaraRadera
 3. Hej på dig tremänning,

  Jo, det finns en hel del kul på Youtube bara man kan söka efter rätt saker. Söker man fel finns det mycket sk...t också! Den där Wedding dance har jag sett på Facebook och den är riktigt kul. Vi hörs igen!/Carro

  SvaraRadera