lördag 8 augusti 2009

På hemmaplan igen...


Nu har jag varit osynlig i flera dagar igen. Men det beror på att jag föll till föga för släktens övertalnings-förmåga och for upp till Lovikka för några dagars vistelse med släkten. Det har varit både trevligt och vilsamt med mycket god mat, vedeldad bastu och slappartakter! *ler* Det har till och med varit möjligt att sitta ute i solen och sola i bara bikini utan att bli uppäten av miljontals mygg, något jag nästan aldrig varit med om tidigare under mina 41 år där uppe. Och ett underbart väder har det varit, så det har bara varit till att njuta i fulla drag! Däremot hade knotten kommit och de fanns det biljoner av under kvällarna. Efter att ha suttit ute väldigt lättklädd upptäckte jag att jag var alldeles knottrig och knölig i baken av alla knottbett. Det märkliga var att jag inte känt något och det borde jag ju verkligen ha gjort för det var massvis med bett. Efter en stunds funderande kom jag ihåg att jag fortfarande är bedövad och har känselbortfall längs hela baksidan efter ryggoperationen och att det var därför jag inte kände när knotten anföll mig. Gissa om det har kliat i baken...*ler*
Men efter några dagar utan internet, bloggen och närheten till stan måste jag fara hem igen för att jag inte ska drabbas av obotlig "lappsjuka"! *ler* Så ikväll är vi hemkomna igen, C och jag, för det är bara vi som varit iväg den här gången eftersom M ju har börjat jobba igen i veckan. Eller egentligen var ju C redan på plats och jag for upp för att hämta hem honom och passade på att bli ompysslad av min mor och resten av gänget där uppe. Härligt! Men borta bra hemma bäst!
När vi kom hem hade vi skiftbyte i bregottfabriken eftersom M, som varit gräsänkling i veckan, stack iväg på helgens storövning med hemvärnet. Så nu är C och jag ensamma hemma istället för M. Och då passade jag på att månadsuppdatera bloggen, som blivit lite eftersatt under Juli månad. Jag hoppas det ska bli bättre med det nu när "fas 1 av återanpassning till det normala livet" är inlett i och med att M är tillbaka på jobbet. Som vanligt har jag uppdaterat mina blogglistor och länkar, bytt bok- och musiktips, uppdaterat vad jag läser och lyssnar på just nu och bytt min egen skrivna dikt. Utseendet har också fått sig en genomkörare då jag bytt klocka, bakgrund och bild högst upp, som det för övrigt är jag själv som fotat utanför ladugården på mina morföräldrars gård.
Under juli hade jag, trots min dåliga uppdatering av bloggen, 525 trogna besökare. Vilket ger i snitt cirka 17 personer som dagligen gått in och kikat om det hänt något nytt, vilket det sällan gjort. Tyvärr! Men tack till er för att ni kikat in och hängt kvar i allafall. Nu hoppas vi på bot och bättring...Men jag törs inte lova och garantera så mycket, så länge vädret är så här underbart. Nu måste jag ge mig för ikväll och gå och slänga C och hans sovkompis i säng. Vi hörs igen!/Carro, soldyrkaren

2 kommentarer:

  1. Hej Carolina, mitt första besök här. Har inte hunnit läsa så mycket men ville lämna en hälsning från en annan Carolina... Var nyfiken på vem som läser hos mig och blev nyfiken på att läsa mer om dig. Men det får bli en annan dag, nu hittar jag iallafall hit. Önskar dig en fin vecka!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla du! Ja jag har hittat din sida och blivit nyfiken, tyvärr har jag inte hunnit läsa så mycket än. Men det jag läst blev jag intresserad av och därför la jag upp dig hos mig. Hoppas det är okej för dig?! Önskar dig också en fin vecka!

    SvaraRadera