måndag 24 maj 2010

Sjukhusrapport2

Carolina har vaknat från narkosen c:a kl. 17:00. Hon ligger på Postop/Avd. 57 och mår efter omständigheterna bra, men är naturligtvis lite groggy av efterdyningarna av narkosen. Det gör ont i operationsstället, men man håller för närvarande på att sätta in smärtstillande medel för att åtgärda detta. Hon har fått en gipsskena på undersidan av benet som sträcker sig från baksidan av låret ned till vaden ovanför fotleden. Operationen tog alltså uppemot 4 timmar, vilket var längre än någon räknat med. Vad jag förstår berodde detta på att det var lite pyssel med att hitta grejer (spikar) som var i lagom storlek för Carolina, eftersom hon, och i synnerhet hennes vänsterben, är lite behändigare i formatet än normalt. Operationen verkar dock ha blivit lyckad. Det sades också att hon förmodligen skulle flyttas till avdelningen redan ikväll. Nästa rapport kommer säkert från henne själv.

5 kommentarer:

 1. Tack för rapporten! Skönt att höra att det gått bra!

  SvaraRadera
 2. Stora kramar!

  SvaraRadera
 3. Hoppas din "total makeover" snart är fulländad och att du kan få njuta av din nya kropp. Glad att höra att operationen gått bra, skickar lite styrkekramar för att du ska orka med rehabiliteringen lite lättare :)

  SvaraRadera
 4. Gnäll Gnäll Gnäll. Tillhöra Landstinget?
  Vad är det frågan om? Och 41 år i vården?
  Använda hela hjärnan. Försök.Bli positv för den hjälp du fått.Kom igen. Lyckönskar dej av
  hel min själ för att det syns att operationen gått bra.Snart på benen.Sommar o allt.Glädje.

  SvaraRadera
 5. Hej Katta, Susanne och Trasdockan!

  Tusen tack för er omtanke och alla styrkekramar jag fått! De kändes och värmde gott när jag behövde de som bäst och mest!! Nu känns det fantastiskt skönt att ha även 27:an bakom mig, så nu vänder det och kan bara bli bättre! *ler* Kram/Carro

  SvaraRadera