torsdag 1 april 2010

Så där nu har jag fått lite Påskfint här på bloggen också! Bestämde mig för att idag börjar våren, för det brukar den ju göra efter påskhelgen, även om vi fortfarande har full vinter med meterhöga snödrivor. Men är det 1 april, så är det och därför fick bloggen ikläda sig lite vårfärger. Jag har även passat på att byta lite dikter, bloggar, länkar, bok- och musiktips och foton, så kika igenom vänstersidan efter nyheter om ni har lust och vill.

C har vi redan skickat upp till Vantens by och vi har tänkt åka efter i morgon. Men nu är det högst osäkert igen för nu är det M:s tur att insjukna i C:s baciller och han känner sig matt och hängig. Så vi måste avvakta till i morgon för att se vartåt det lutar, om han blir bättre eller sämre än vad han är idag. Kanske inte är helt lyckat att åka upp om han är sjuk eftersom vi bor så tätt där uppe, 15 personer under samma tak varav en är gravid, och då sprider sig ju smittan lätt. Jätte tråkigt och synd om vi inte kan åka till de andra, för hela tjocka släkten är samlad för gemensamt påskfirande för första gången på jätte länge och därför skulle det vara extra roligt och trevligt att få mysa ihop med dem under flera dagar.
Jag har velat länge, hit och dit, fram och tillbaka, å ena sidan men å andra, om huruvida jag skulle orka med att åka upp men hade till slut bestämt mig att följa med och vara där från fredag till söndag. Men, men nu får vi se hur det blir. Varför jag tvekade var dels den långa resan upp med ett knä som blir stelt och värkande och ett underben som sväller flera storlekar och dels för att det blir problem med duschmöjligheterna eftersom duschen finns i källaren och trappan ner till den är mer än livsfarlig! Även om det är så himla roligt att träffas kan det också bli väldigt intensivt, som ni säkert kan förstå, när man är 15 personer tillsammans dygnet runt. Och blir det dessutom dåligt väder, så vi inte kan vara ute och åka skoter, så alla blir hänvisade inomhus ja då blir det surrigt värre och det större delen av dygnet.

Det är inte det att jag blivit folkskygg eller liknande men när man har en trött kropp kan intrycken "utifrån" bli nog så mycket ibland och därför misstänker jag att jag kommer att vara ännu tröttare när vi åker hem än när vi kom dit. Men samtidigt, kan det ju vara värt det om jag får lite luftombyte och dessutom träffa och prata med alla och på grund av det bestämde jag mig ändå till slut. Min släkt på mammas sida har så gott som alltid firat alla högtider tillsammans och påskarna är inget undantag. Vi brukar ha så trevligt med skoterturer, korvgrillning, sollapande, vedbastubad, god mat och nattligt surr, vilket blev avgörande till slut. Nåja, vi får väl se hur det blir men oavsett sjukor och annat önskar jag er alla en riktigt mysig och solig
           Glad Påsk/Carro, på väg till Blåkulla
                                           (privata och googlade bilder)

3 kommentarer:

 1. Snälla maila mig på esterochkonrad@hotmail.com när du har möjlighet. Jag behöver råd. MVH Karolina

  SvaraRadera
 2. Sv: Hejhej! Grymt fin blogg du har! Allt bra med dig idag? :D

  SvaraRadera
 3. Hej Cayden!
  Vad kul att du gillar min blogg, alltid lika kul att höra eftersom respons (både positiv och negativ) ger mig lust och inspiration att fortsätta. Hoppas du kikar in fler gånger hos mig!/Carro, som är trött efter en lång dags bilfärd mot natt...

  SvaraRadera