söndag 29 november 2009

Gummigumman blir tv-stjärna!


Jag fortsätter även idag med att vara mallig och rida på framgångens våg. Därför lägger jag även ut länken till måndagens tv program som man redan nu kan hitta och titta på via Norrbottens Kuriren. Jag kan inte hålla mig längre! *ler* Klicka här, så hamnar du rätt direkt. En liten bit ner på sidan hittar du videon om oss!

1:a advent har varit en lugn tillställning för oss. Vi tände första ljuset till frukosten och sen har det inte varit så mycket mer med det. M ska snart iväg på sin jaktkurs, eftersom han tänker ta jägarexamen i vinter och C är hos sin kompis. Själv ligger jag där jag ligger och små surfar lite men ska nu njuta av lite nybryggt kaffe som M precis kom med. Fortsätt njut av 1:a advent och på återhörande!/Carro (googlade bilder)

7 kommentarer:

 1. Videon i NK är samma som den som kommer att visas i tv?

  Kul att slippa vara ensam kommentator i din gästbok! ;)

  Tremänningen

  SvaraRadera
 2. Grattis! Du har ju verkligen arbetat med "researcen" till detta!!! Du gjorde det så bra och var så fin! Njut och göm den känslan inom dig. Är skönt att ha som boster när man "deppar"
  Puss och kram anna e

  SvaraRadera
 3. Det var ett bra program på tv:n. Framför allt väldigt bra för andra att få en inblick i hur det kan vara när man har EDS. Min familj (vi är ju bara två, min flicka och jag) är ju likadan som din. Både jag och min flicka är ju drabbade.
  Hoppas du blir bra i benet så du kan "springa" sen ;-)

  SvaraRadera
 4. Hej Gums:)!
  Jag skruttlisa har nu hitta hit till ditt krypin;)
  En sådan fin&bra blogg du har..gillar den hel skarpt!Härligt att du lagt in liten Carro osv...me like:)Tv programmet var/är kanon bra,du berättade på ett sådant begripligt och avslappnat sätt...bra jobbat tjejen!
  Kommer snart och hälsar på igen i ditt krypin.
  Varma bry sig om kramar från mig skruttlisa:))

  SvaraRadera
 5. hejsan !!
  verkligen fin sida du har ,,bra beskrivning hur det kan vara att leva med EDS ,,har själv fått diagnosen efter många år sjudom o hattande,,men nu istället för att bli trodd efter att ha varit sjukskriven i 10 år har försäkringskassan kastat ut mig o tycker jag är fullt frisk,,,man orkar inte snart ,,skönt att du är trodd,,har haft mycke kontakt med katta som har EDS,, är nu uppe i länsrätten med mitt ärende men verkar vara svårt att få rätt ,,,önksar digg all lycka till kramis Maria EDS i karlstad har en hemsida om du vill kolla ,,,http://zorros.zoomin.se

  SvaraRadera
 6. Nästa vecka kommer bokklubben som jag är med i hem till mig. Tills dess skall jag ha kommit på fem till sex böcker att föreslå för de andra. Har du någon bok som du skulle rekommendera att vi läste?

  Juliga hälsningar från
  /Lilla a

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen

  måste säga att efter jag läst o tittat på kurirens inslag är du en "FANTASTISK KVINNA" oj oj !! jag är djupt imponerad av dig. Det är oxå väldigt intressant att läsa om denna sjukdom, som mani inte vet nått om.
  Tycker du skulle bli författare, du är så bra på att skriva:)

  Hoppas verkligen nu att du återhämtar dig snabbt, du är så duktig Carro:) Jag var förbi med dina varor igår, Calle tog emot dom. Jag bad han hälsa ville inte störa dig.

  Ha d gott
  Stor Kram Sari

  SvaraRadera