onsdag 11 november 2009

Gummigumman på G...


Jag är ledsen att jag inte håller er så uppdaterade som jag skulle vilja men största orsaken till det är att jag inte har fått till någon vettig skrivställning och det är ganska tungt och ligga på rygg i sängen och skriva med armarna rakt upp i luften.

Nu har jag visserligen fått ett bord att ha datorn på men armarna har inget stöd att vila mot och då blir det lite tungt och muskelkraften tar slut! *ler* Men i morgon ska jag försöka haffa arbetsterapeuten och höra om hon har någon lösning på problemet åt mig.

Jag är fortfarande kvar på "hemma sjukhuset" men nu börjar jag åtminstone kunna skönja hemgången en bit fram i en framtid inte allt för lång borta. Vilket ju självklart ska bli helt fantastiskt underbart. Det går framåt med min rehabilitering varje dag, men det går inte fort, utan med små små myrsteg, men framåt går det åtminstone! Idag har jag sitt/legat flera timmar i min nya rullstol, som är en comfort stol som går att tippa så den nästan känns som en solstol.

Jag har även orkat med flera små promenader med gåbordet. Och hör och häpna, jag börjar nästan bli kompis med "f...nstyget" (läs ortosen/korsetten) men bara nästan! ;0) Dessutom har min älskade M varit hit och bjudit mig på Thaimat istället för den eländiga sjukhusmaten, som jag börjar vara så förtvivlat less på! Så sammantaget har det faktiskt varit en riktig toppendag idag! =0)

Nu har jag så mjölksyra i armarna att jag bara måste sluta skriva för idag, även om jag egentligen inte vill. Men kanske får jag mitt skrivställningsproblem löst redan i morgon och det vore så bra för jag har så mycket jag skulle vilja skriva och berätta om för er. För man får ju en hel del tid att ligga och fundera över saker och ting när man är så sängliggande som jag är just nu! Förhoppningsvis snart tillbaka!/Carro med darr i armarna

3 kommentarer:

 1. Kul att höra ifrån dig. Men du vet; man måste inte uppdatera när man inte orkar.
  Hoppas allt går fort framåt nu, så du får komma hem snart.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Blir trött i armarna bara av att ligga och läsa en tjock bok! Så jag förstår att du inte har den ultimata bloggarställningen.

  Apropå tjock o tung bok. "Shantaram" av Roberts, Gregory David tyckte jag var jättebra. Men det är en tegelsten...

  Det låter bra att du känner att det går framåt, även om det rör sig om myrsteg.

  Tremänningen

  SvaraRadera
 3. Krya på dig! Jag bloggar lite igen:-)

  SvaraRadera