måndag 8 november 2010

Efter avkoppling kommer stress...

Idag blir det faktiskt en mycket kort text bara för att berätta att jag lever, för NU är det bråttom IGEN, det är nämligen första TENTAN på torsdag och jag har huuuuuur mycket som helst kvar att läsa! Det är nästan så där för mycket att man inte riktigt vet var man ska börja, just och nästan så att jag inte mäktar med och blir därför som handlingsförlamad. Men, men, jag gör så gott jag kan och får jag en omtenta är ju inte heller det hela världen, jag menar även solen har sina fläckar! *ler* Men jag återkommer med en längre och intressantare text när jag fått stöka bort denna tenta som just nu förmörkar min himmel.

Men lite kort kan jag berätta att vi varit på vår årliga spahelg, något vi ju gjort fyra år på raken men det bästa av allt är att vi i år inte behövde "checka" in på något sjukhus efteråt utan kunde i stället åka raka vägen hem för utom en liten avstickare till IKEA förstås som ligger i samma stad som det alldeles nybyggda spahotellet vi besökte den här gången, nämligen Cape East i Haparanda och länken dit hittar du här. Allt var så nytt och fräscht, personalen på hugget och maten gudomlig, så det här stället tänker vi besöka fler gånger bestämde gubben och jag. Jag ska skriva mer och visa bilder därifrån när jag får lite tid igen efter torsdag den här veckan.

Avslutningsvis bjuder jag på en rolig historia jag fick på facebook och som jag tycker är lite smågullig! Tills nästa gång, ta hand om er och värm fötterna med mjuka sköna raggsockar och händerna över ett stearinljus! Tänk på att vänta in "anden" (själen) även i vardagen!/Carro med frid i sinnet trots tentan…(googlade bilder)

En grupp väninnor i 40-årsåldern diskuterade var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View för där hade servitörerna fina rumpor och tajta byxor.

Tio år senare, vid 50 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View för där var maten god och vinlistan utmärkt.

Tio år senare, vid 60 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View för där kunden de äta i lugn och ro, och restaurangen hade en härlig utsikt över havet.

Tio år senare, vid 70 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View för restaurangen var rullstolsanpassad och det fanns hiss.

Tio år senare, vid 80 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View för där hade de aldrig varit förut.

1 kommentar:

 1. Hej Carolina

  Vad roligt och höra att ni var nöjda med besöket på Cape East.

  Välkommen åter

  J-P Pozzi
  VD
  Cape East

  SvaraRadera